icon-Obryza

Augmented reality

toegevoegde werkelijkheid


Obryza ontwikkeld momenteel de iOS AR app voor Je-eigen-kamer. Met deze app kan je meubels plaatsen in je kamer en in een miniatuur versie van je kamer. We werken hard en met passie door aan verschillende functies.

AR Jek quicklook
Quick look - ARKit 2.0
Nu alleen nog te gebruiken met iOS 12+ en je safari browser! (iPhone, iPad). Klik op het AR icoon van het kastje om quick look uit te proberen.
AR Jek iPhone
Quick Look Objects in AR.
Dit voorbeeld is een screenshot van een AR kastje dat omgezet is naar het usdz file format.
AR Jek screenshot
AR app
Screenshot, gemaakt met een iPhone, van een op schaal verkleinde 3D kamer die je kunt bouwen en inrichten met de app.

De nieuwste augmented reality app van Obryza is Dump Tower. Dit spel is uitgebracht voor de iPhone en iPad. Move yourself to set the next block!

AR italy DumpTower
Dump tower
Italië promotie foto, gebruikt voor instagram met de tekst: Will Italy win the Dump Tower race? What do you think? L'Italia vincerà la gare di Dump Tower? Cosa ne pensi?
AR screenshot DumpTower
Dump tower
Screenshot gemaakt tijdens het spelen. Elk toren-blok is 10 cm hoog in de 'echte' wereld. Er zijn 13 blokken gestapeld. Deze toren is dus 1.3 meter. #getfysical
AR broadway DumpTower
Dump tower
Advertentie billboard op Broadway. Als promotie foto gebruikt op sociale media, Instagram, Facebook en Twitter.

In dit AR spel moet je de toren zo hoog mogelijk bouwen. Net als in de echte wereld valt de toren om als je de blokken niet goed stapeld. Je zult fysiek hoger moeten gaan staan om het volgende blok te kunnen plaatsen

AR screenshot TowerOfBabel
Tower of Babel
Close-up van de toren en bouwblokken. Elk blok is 10 cm hoog. Als je door de gewelven kijkt zie je een trap. Probeer de trap van de toren van Babel zo hoog mogelijk te bouwen.
AR icon TowerOfBabel
Tower of Babel
Screenshot gemaakt tijdens het spelen. Er staan nu 5 blokken van elke 10 cm hoog. De toren is nu 50 cm hoog. Kun jij dat beter?
AR Macron TowerOfBabel
Tower of Babel
Foto gemaakt voor promotie op Instagram. President Macron van Frankrijk zit aan de tafel, achter het raam is iemand het spel de Tower of Babel aan het spelen. Zie jij de kleine toren van Babel staan?

AR-corner